Атлас UNITED 2024

Атлас UNITED 2024

tavr  / 20 Червня, 2024  / Новини

Хіт FM - партнер фестивалю

Найбільший фестиваль країни повертається, щоб зібрати кошти для українських військових.

 

12–14 липня ATLAS UNITED 2024 відбудеться в Києві, у Blockbuster Mall. На території ТРЦ та в підземному паркінгу будуть розташовані 6 сцен. Окрім цього, фестиваль безкоштовно відвідають 6 000 осіб з інвалідністю, для яких буде побудований спеціальний сектор з подіумом.

 

Очікуються виступи понад 70 артистів, серед яких Бумбокс, Жадан і собаки, Артем Пивоваров, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, DANTES, КУРГАН і AGREGAT, Друга Ріка, LATEXFAUNA, Verka Serduchka з премʼєрою українськомовної програми та світові артисти, які вперше після початку повномасштабного вторгнення дадуть концерти в Україні.

 

Окрім музичної частини, в програмі також «Підпільний стендап»: Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та багато інших.

Квитки на фестивалі ATLAS, які мали відбутися в минулі роки, але через повномасштабне вторгнення були перенесені, дійсні цьогоріч. Нові квитки продаються виключно через  застосунок Monobank, адже 15% з кожного квитка відразу відраховується на загальний збір на дрони. Ціна від 1400 грн. до 3250 грн. залежно від кількості днів фестивалю.

У застосунку також є лайнап по днях, який організатори обіцяють поступово оновлювати.  Імена закордонних артистів, які приїдуть на ATLAS UNITED 2024, все ще залишаються таємницею.

 

Мета фестивалю

Мета ATLAS UNITED 2024 — зібрати мінімум 100 мільйонів гривень. Частина коштів буде направлена на придбання роботів через фандрейзингову платформу UNITED24, а інша — на забезпечення дронами ЗСУ. Долучитися до збору можна буде також онлайн-донатом на будь-яку суму.